Altijd bereikbaar

Altijd bereikbaar

Bvba Henk Castelein is de ideale leverancier van alle Total brandstoffen in de Westhoek. Mazout, Pellets Premium, adblue, oliën en vetten, petroleum, maar ook elektriciteit en aardgas. Daarnaast leveren zij nieuwe mazouttanks en verzorgen de periodieke keuringen ervan, en kunt u bij hen terecht om diesel of benzine te tanken in hun tankstation in Lo-Reninge. Kwaliteit en service staan daarbij centraal, en die gaat heel ver! 

Vergaande klantenservice bij Henk Castelein

Het team van bvba Henk Castelein bestaat uit Henk, zijn echtgenote Katrien, 2 vaste chauffeurs en een deeltijdse administratief bediende. De extra aantrekkelijke service die het bedrijf Henk Castelein biedt, is wel dat zij telefonisch altijd bereikbaar zijn! 

Henk Castelein is altijd telefonisch bereikbaar, ook in het weekend en op een feestdag

U kunt dus altijd iemand bij bvba Henk Castelein telefonisch bereiken zowel tijdens de kantooruren als daarbuiten zoals 's morgens vroeg, 's avonds laat, in het weekend of op een feestdag. Op die manier kan er altijd een oplossing worden gezocht voor de klant !

U wenst in contact te komen met iemand bij Henk Castelein?

U wenst iemand te contacteren bij Henk Castelein betreffende een inlichting, prijsvraag of bestelling van een Total brandstof ? U kunt ons 24h/24 telefonisch bereiken op het nummer 057/208.008. Wij staan klaar om u verder te helpen.

Waarom kiezen voor Castelein Henk?

Kwaliteit aan eerlijke prijs

Bvba Henk Castelein levert enkel kwalitatieve producten, aan een eerlijke prijs.

 

Vriendelijk en professioneel

Het hele team bij Henk Castelein BVBA ontvangt u vriendelijk en professioneel.

 

Uitstekende service

Bij Henk Castelein bvba geniet u daarbij van een uitstekende service.

 

Vraag een offerte