Automatische levering

Automatische levering

Bvba Henk Castelein is verdeler van kwalitatieve brandstoffen zoals Total Mazout, Total Pellets Premium, adblue, Total smeermiddelen, ... Zij leveren aan particulieren en bedrijven in de landbouw en industrie in de hele Westhoek, dus van Veurne via de Franse Grens tot Poperinge, Wervik, Roeselare, Ieper en Diksmuide. Als klant van Henk Castelein kunt u kiezen voor de automatische levering. 

Zorg ervoor dat u nooit meer zonder mazout valt

Zonder mazout vallen komt jammergenoeg voor bij de besten, en niets is vervelender dan dat. Of het nu mazout is voor de verwarming of brandstof voor uw vrachtwagens of tractoren, de impact is groot. Door te kiezen voor een automatische levering van uw brandstof door Henk Castelein, valt u nooit meer zonder !

Met een eenvoudige berekening wordt er mazout geleverd voordat u zonder valt

Het team van Henk Castelein zal u eerst enkele parameters opvragen om uw mazoutverbruik te berekenen. Zij geven deze gegevens in in hun computersysteem, waarna uw tank automatisch wordt aangevuld voordat hij leeg is. Uiteraard aan u om eventuele grote veranderingen in uw verbruik te melden!

Wenst u meer te weten over de automatische levering van total mazout door Henk Castelein?

Wenst u meer informatie over de mogelijkheid in te gaan op automatische levering van mazout ? Neem dan contact op met onze medewerkers, wij staan klaar om u verder te helpen!

Contacteer ons via ons formulier

Waarom kiezen voor Castelein Henk?

Kwaliteit aan eerlijke prijs

Bvba Henk Castelein levert enkel kwalitatieve producten, aan een eerlijke prijs.

 

Vriendelijk en professioneel

Het hele team bij Henk Castelein BVBA ontvangt u vriendelijk en professioneel.

 

Uitstekende service

Bij Henk Castelein bvba geniet u daarbij van een uitstekende service.

 

Vraag een offerte