Mazouttanks

Plaatsing en keuring van mazouttanks

U kunt bij Henk Castelein bvba terecht voor de levering van Total brandstoffen in de ganse Westhoek of om diesel of benzine te tanken in hun pompstation in Lo-Reninge. Zij plaatsen eveneens nieuwe bovengrondse en ondergrondse mazouttanks en verzorgen de verplichte keuring ervan. 

De plaatsing van nieuwe mazouttanks in de hele Westhoek

U heeft een nieuwe mazouttank nodig? Henk Castelein levert en plaatst nieuwe mazouttanks in alle mogelijke maten, zowel voor particulieren als voor de landbouw en industrie. Dat kunnen zowel bovengrondse als ondergrondse mazouttanks zijn, met een inhoud variërend vanaf 1200 tot tanks van 2000, 3000 en zelfs 10.000 of 25.000 liter inhoud.

De verplichte controle van mazouttanks voor verwarming in de Westhoek

Daarnaast verzorgt Henk Castelein bvba de wettelijk verplichte periodieke keuring van mazouttanks voor verwarming. Voor de meeste mazouttanks is dat om de 5 jaar. Na controle op het goed functioneren en het niet lekken, krijgt de tank een attest en een groene dop, waardoor iedereen kan zien dat de tank in orde is.

U wenst meer informatie over de plaatsing van nieuwe mazouttanks of de verplichte keuring ?

U wenst meer informatie over de levering van een nieuwe mazouttank of het uitvoeren van een verplichte controle in de Westhoek ? Neem dan snel contact op met Henk Castelein, wij doen het nodige!

Waarom kiezen voor Castelein Henk?

Kwaliteit aan eerlijke prijs

Bvba Henk Castelein levert enkel kwalitatieve producten, aan een eerlijke prijs.

 

Vriendelijk en professioneel

Het hele team bij Henk Castelein BVBA ontvangt u vriendelijk en professioneel.

 

Uitstekende service

Bij Henk Castelein bvba geniet u daarbij van een uitstekende service.

 

Vraag een offerte