Tankstation

Total tankstation

Bvba Henk Castelein is een betrouwbare leverancier van alle Total brandstoffen in de ganse Westhoek, maar u kunt ook doorlopend in het tankstation in Lo-Reninge terecht om te tanken of om Total brandstoffen in kleinere hoeveelheden af te halen.

Het tankstation van Henk Castelein bvba is goed gelegen in de Oostvleterenstraat 5 te Reninge. U kunt hier 24h op 24 zelf Total Eurosuper 95, Superplus 98 en Total diesel tanken met bancontact.

Total benzine en diesel aan de pomp

De brandstoffen van Total hebben hun naam niet gestolen! Het zijn gewoon excellente hoogtechnologische brandstoffen van superieure kwaliteit die uw motor beter beschermen, de vervuilende uitstoot van uw motor beperken en uw brandstofverbruik doen dalen. Het is dus zeer interessant te kiezen voor onze brandstoffen, én voor het milieu, én voor uw portemonnee.

Ander producten in het tankstation

Naast benzine en diesel aan de pomp, kunt u hier alle andere Total producten afhalen zoals Total Pellets Premium, adblue, smeermiddelenpetroleum en stookolie, of u kunt een contract afsluiten voor de afname van Total elektriciteit of aardgas.

U wenst meer te weten over het tankstation van Henk Castelein in Lo-Reninge ?

U wenst meer te weten over de producten die u zelf kunt afhalen bij Henk Castelein in Lo-Reninge? Neem dan zeker even contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Vraag een offerte online
Contacteer ons via ons formulier

Waarom kiezen voor Castelein Henk?

Kwaliteit aan eerlijke prijs

Bvba Henk Castelein levert enkel kwalitatieve producten, aan een eerlijke prijs.

 

Vriendelijk en professioneel

Het hele team bij Henk Castelein BVBA ontvangt u vriendelijk en professioneel.

 

Uitstekende service

Bij Henk Castelein bvba geniet u daarbij van een uitstekende service.

 

Vraag een offerte